Postani fan na Facebooku Crobos

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Yacht charter Split podroČje

Split Croatia

Split slo

Trogir

Trogir slo

Marine v Trogir

ACI Marina Trogir

Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaran charter in motorne jahte se nahajajo na Hrvaškem, v ACI Marina Trogir (v Južni Jadranskega morja).


Yacht Charter Trogir .... stik z nami


Trogir leži na otočku med celino in otokom Čiovo.
V kanal severno od mesta Morje je le 2 m globoko. V tem programu je Trogir povezan s kopnim s trdo mostu, medtem ko je pri otoku Čiovo, kjer se nahaja ACI marina Trogir, je povezan z bascule mostu. Trogir je mesto-muzej v samem pomenu besede. Ljubitelji kulturnih in zgodovinskih spomenikov, umetnost, izvirno arhitekturo in lepo ulicah so dana možnost, v Trogir, da spoznajo kolektorja in kompleksnih dediščine, od romanike dvorišču, da v sodobni notranjosti.

ACI Marina Trogir Trogir leži med mostom in Cape Cubrijan, s katerimi se sooča mesto Trogir, na severni strani otoka Čiovo.Split mednarodno letališče, le 6 km od ... preberi več

Marina YC Seget

Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaran charter in motorne jahte se nahajajo na Hrvaškem v Marini YC Seget (Trogir) (v Južni Jadranskega morja).

Yacht Charter Seget (Trogir) .... stik z nami- Jahte najem v Dubrovniku


Marina YC Seget (Trogir) v Seget Donji je eden izmed najbolj modernih marin na Hrvaškem.
Marina se nahaja v bližini mesta Trogir, osrednji del hrvaške obale Jadrana, v območju med Rogoznica / Šibenik in mesto Split.
Vasica ponuja tudi številne aktivnosti, restavracije, kavarne in trgovine, zaradi česar je privlačna turistična destinacija.Letališče Split je približno 5 minut vožnje z avtomobilom in najbližje avtoceste je le 25 km stran.
Marina YC Seget / Trogir) ima 100 privezov na morju in 100 privezov po kopnem. Elektrika in voda priključki, sanitarije (tudi invalidom dostopna), restavracija s teraso, trgovina, Bank ... preberi več

Split

Split slo

Marine v Split

ACI Marina Split

Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaranov in motornih jaht se nahaja na Hrvaškem v Splitu ACI Marina (v Južni Jadranskega morja)


Yacht Charter Split .... stik z nami


Split je tudi eden od največjih, najstarejših in najbolj prestižnih mest v tem delu Jadrana v Dalmaciji in drugo največje mesto v Hrvaška.
Split je zelo lepo mesto in očara obiskovalce s tihimi bije zgodovine, živahnega duha mladosti in njegov poseben Mediterran, pa vendar popolnoma hrvaškega čar.
Zaradi svoje lokacije, bližine osrednjih dalmatinskih otokih, zaradi bližine mednarodnega letališča in trajektnega pristanišča in izjemno bogato ponudbo charter Split je največji in najboljši navtični center srednji Dalmaciji. Marina se nahaja povsem v 10 min hoje, od centra mesta Splita.

ACI Marina Split se nahaja severno od polotoka Sustipan v jugozahodn ... preberi več

Marina Zenta

Država: Hrvaška (Južna Jadranska obala)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaranov in motornih jaht na Hrvaškem, ki se nahaja v marini Zenta, Split (južno Jadransko morje).


Yacht Charter Zenta (Split) .... stik z nami


Zenta Marina se nahaja le nekaj minut hoje od centra mesta. Pešpot do središča vas popelje do znanih restavracij, kavarn in lepe javnih plaž. Nekatere od teh restavracij je lahko odlična izbira za kosilo, degustacije tipičnih, zdravo in okusno sredozemsko hrano.

Teniška igrišča se nahajajo le 100 metrov od naše ladje v marini.
Celotno območje je polno športnih objektov, kot so bazen, tenis klub, Yacht Club, supermarket Tommy, parkiranje v marini, tako da boste lahko uživali v brezskrbnih počitnic.
Največja globina v marini so 7m.
Marina se nahaja milj vzhodno od pristanišča Split in ACI Marina. Obstajajo redne avtobusne povezave do sred ... preberi več

Marina Lav

Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaran charter in motorne jahte se nahajajo na Hrvaškem Marina Lav v bližini mesta Split (v Južni Jadranskega morja).

 

Yacht Charter Lav (Split) .... stik z nami


Marina Lav se nahaja na območju Splita, v osrčju hrvaški obali.
Marina je sestavni del najbolj luksuzen kompleks v Dalmaciji, Le Meridien Lav Hotel, in lahko sprejme plovila do 30m sporazum.
Izjemen zemljepisni položaj, z blagim podnebjem, da premije varnega pristana marino s približno 75 privezov.
Mesto Split je le 5 km oddaljen od marine Lav, kot tudi mednarodne 20km Letališče Split.


Storitve, ki jih lahko pričakujemo ob obisku čarter Marina Lav (Split):
Sprejem, Sailor storitev, potapljaških storitev, stalna video varnostni odbor, ki uporabljajo ločene kopalnice, dostava in prevoz z električnim vozilom, jahte oskrbe, ... preberi več

Marina Spinut

Naša charter baza v marini Spinut
Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaran charter in motorne jahte se nahajajo na Hrvaškem v Marini Spinut v Splitu (v Južni Jadranskega morja).


Yacht Charter Spinut (Split) .... stik z nami


Marina Spinut se nahaja v predmestju zgodovinsko mesto Split, ki je glavna prometna vozlišča, z mednarodnega letališča in železniške povezave dobre, na severu / vzhodu Splita v Biskajskem Kaštela, pod Northen strani lepo Marjan polotoku . To traja približno 15 minut hoje od marine do starega mesta Splita, kjer si lahko ogledamo palačo rimskega cesarja Dioklecijana zgrajen na leto 299.Mednarodna letališča Split, zgolj 20 km. Na območju marine se nahajajo dve restavraciji, ena caffe bar, trgovina s ponudbo navtično opremo, različne storitve za čolne, jadranje šol, parkirišče, lepo prodnato plaž ... preberi več

Makarska

Makarska slo

Marine v Makarska

Marina Baska Voda

Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaran charter in motorne jahte se nahajajo na Hrvaškem v Marini v Baški Vodi (v Južni Jadranskega morja).


Yacht Charter Baška Voda .... stik z nami


Baška Voda je turistična destinacija v srednji Dalmaciji, približno 45 km južno od Splita ali približno 160 km severno od Dubrovnika, ki se nahaja na območju Makarske.

Marina Baška Voda na Hrvaškem se nahaja v samem centru mesta z istim imenom, gostje lahko zlahka doseže številne bližnje restavracije in bari, za nakupovanje v bližnjih trgovinah, kopanje in sončenje na mnogih sodobnih plažah Makarske riviere.
V resnici je Marina se nahaja v kaj se šteje za eno od najbolj privlačnih delov vizualno Makarske riviere, odsek hrvaške obale imenuje tako zaradi svoje neokrnjene lepote, miren, čista voda in zaselkov ribiških sp ... preberi več

Kastel Gomilica

Kastel Gomilica slo

Marine v Kastel Gomilica

Marina Kastela

Država: Hrvaška (južna obala Jadranskega morja)

Crobos Yachting flota jadrnic, katamaran charter in motorne jahte se nahajajo na Hrvaškem v Marini Kaštela (v Južni Jadranskega morja).


Yacht Charter Kaštela (Split) .... stik z nami


Marina Kaštela na območju Splita se nahaja v osrednjem delu hrvaške obale v Kaštela med Trogir in Split, v čudovitem zalivu Kaštela, le 20 min vožnje od mesta Splita obeh centra in Trogir.Skupna kapaciteta je 420 nastanitev v vodi in 200 na kopnem. To je ena od najnovejših marin na Hrvaškem na Jadranu. Marina Kaštela je povezana z vsemi evropskimi državami, ki jih terminalov železnica, trajekt in avtobus, povezan tudi po vsem svetu z mednarodnim Letališče Split se nahaja le 6 km.

Storitve, ki jih lahko pričakujemo ob obisku čarter marino Kaštela:
Sprejem, 420 privezov z električno energijo povezav in vodo i ... preberi več

Yacht charter Croatia

Elan 384 Impression v marini Marina YC Seget v Trogir.

Elan 384 Impression
Kabine/Ležišča : 3/8
Na voljo v : Marina YC Seget
Od 960.00 €/teden

Bavaria 42 Match v marini Marina YC Seget v Trogir.

Bavaria 42 Match
Kabine/Ležišča : 3/8
Na voljo v : Marina YC Seget
Od 1.200.00 €/teden

Princess V 58 v marini ACI Marina Split v Split.

Princess V 58
Kabine/Ležišča : 3/6
Na voljo v : ACI Marina Split
Od 11.470.00 €/teden

Sessa C35 v marini Marina YC Seget v Trogir.

Sessa C35
Kabine/Ležišča : 2/6
Na voljo v : Marina YC Seget
Od 1.920.00 €/teden

Nautitech 47 v marini ACI Marina Split v Split.

Nautitech 47
Kabine/Ležišča : 6/12
Na voljo v : ACI Marina Split
Od 3.400.00 €/teden

Beneteau Lagoon 450 v marini Marina YC Seget v Trogir.

Beneteau Lagoon 450
Kabine/Ležišča : 6/12
Na voljo v : Marina YC Seget
Od 4.160.00 €/teden

Zapri.
Zapri.