Bli Crobos fan på Facebook

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Segling i Split omrÅde

Split Croatia

Split sv

Trogir

Trogir sv

Hamnar i Trogir

ACI Marina Trogir

Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien ACI Marina Trogir (i södra Adriatiska havet).


Yacht Charter Trogir .... Kontakta oss


Staden Trogir ligger på en ö mellan fastlandet och ön Ciovo.
I kanalen norr om staden vid havet är bara 2 m djup. Under denna kanal staden Trogir är ansluten till fastlandet genom en fast bro, samtidigt med Ciovo Island, där ACI marinan Trogir ligger, är den ansluten med en bascule-brygga. Trogir är en stad-museum i själva innebörden av ordet. Älskare av kulturella och historiska monument, konst, ursprunglig arkitektur och trevliga gränder ges möjlighet i Trogir att lära sig om de många och komplexa arv från den romanska gården till den moderna interiörer.

ACI marina Trogir ligger mellan Trogir bron och Kap Cu ... läs mer

Marina YC Seget

Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien i Marina YC Seget (Trogir) (i södra Adriatiska havet).

Yacht Charter Seget (Trogir) .... kontakta oss


Marinan YC Seget (Trogir) i Seget Donji är en av de mest moderna kroatiska marinor.
Marina ligger nära staden Trogir, centrala delen av den kroatiska adriatiska kusten, i regionen mellan Rogoznica / Sibenik och staden Split.
Den lilla byn har också många aktiviteter, restauranger, caféer och butiker, vilket gör det till en attraktiv turistort. Split flygplats ligger ca 5 minuter med bil och närmaste motorvägen ligger bara 25 km bort.
Marina YC Seget / Trogir) har 100 båtplatser vid havet och 100 bäddar landvägen. El och vatten anslutningar, sanitära anläggningar (även handikappade accesible), restaurang med terrass, ... läs mer

Split

Split sv

Hamnar i Split

ACI Marina Split

Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien i ACI Marina Split (i södra Adriatiska havet)


Segling Split .... Kontakta oss

Split är också en av de största, äldsta och mest prestigefyllda städer i denna del av Adriatiska havet i Dalmatien och den näst största staden i Kroatien.
Split är en mycket trevlig stad och fascinerar besökare med tysta beats av historia, livliga anda av ungdom och hans speciella Mediterran, men ändå helt kroatiska charm.
På grund av sitt läge, närhet till centrala dalmatiska öarna, på grund av närheten internationella flygplatsen och hamnen och den extremt rika segling erbjudande är Split den största och bästa nautiska centrum i centrala Dalmatien. Marina ligger perfekt en 10-minuters-promenad från Splits ce ... läs mer

Marina Zenta

Land: Kroatien (South Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaraner och motorbåtar i Kroatien ligger vid marinan Zenta, Split (södra Adriatiska havet).


Yacht Charter Zenta (Split) .... kontakta oss


Zenta Marina ligger bara några minuters promenad från centrum. Gångväg till centrum tar dig till berömda restauranger, kaféer och vackra offentliga stränder. Några av dessa restauranger kan vara det perfekta valet för din lunch, provsmakning av typiska, friska och läckra medelhavsmat.
Tennisbanor ligger bara 100 meter från vår båt i marinan.
Hela detta område är full av sportanläggningar såsom simbassäng, tennishall, yacht club, snabbköp Tommy, parkering vid hamnen, så att du kan njuta av en bekymmerslös semester.
Maximalt djup i hamnen är 7m.
Marinan ligger en mil öste ... läs mer

Marina Lav

Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien Marina Lav i nära stan Split (i södra Adriatiska havet).


Yacht Charter Lav (Split) .... kontakta oss


Marina Lav ligger i Split-området, i hjärtat av den kroatiska kusten.
Marina är en integrerad del av de mest lyxiga komplexet i Dalmatien, Le Meridien Lav Hotel, och kan ta emot fartyg på upp till 30m LOA.
En exceptionell geografiska läge, med ett milt klimat gör trygga hamn småbåtshamn med cirka 75 båtplatser.
Staden Split är bara 5 km från Marina Lav, liksom den internationella flygplatsen 20km Split.

Tjänster som du kan förvänta dig när du besöker Segling Marina Lav (Split):
Reception, Sailor tjänst dykare tjänster, permanent video säkerhet ombord, med separata tv& ... läs mer

Marina Spinut

Vår charter bas i marina Spinut
Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien Marina Spinut i Split (i södra Adriatiska havet).


Yacht Charter Spinut (Split) .... kontakta oss


Marina Spinut ligger i en förort till den historiska staden Split, som är en stor knutpunkt, med en internationell flygplats och goda järnvägsförbindelser i norra / östra Split i Bay of Kastela, under norra platsen av vackra Marjan halvön . Det tar ca 15 minuter att gå från marinan till gamla stan i Split, där du kan besöka slottet av den romerska kejsaren Diocletianus byggde på år 299. Den internationella Split flygplats i sig är bara 20 km. Inom området marinan finns två restauranger, en caffe bar, en butik som erbjuder nautisk utrustning, olika tjänster för b&arin ... läs mer

Makarska

Makarska sv

Hamnar i Makarska

Marina Baska Voda

Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien i Marina Baska Voda (i södra Adriatiska havet).


Yacht Charter Baska Voda .... kontakta oss


Baska Voda är ett turistmål i centrala Dalmatien, cirka 45 km söder om Split eller ca 160 km norr om Dubrovnik, som ligger i området Makarska.

Marina Baska Voda i Kroatien ligger i centrum av staden med samma namn, kan gästerna lätt nå många närliggande restauranger och barer, gör shopping i närliggande snabbköp, bada och sola på många moderna stränder Makarska rivieran.
I själva verket är Marina ligger i vad som anses vara en av de mest visuellt attraktiva delarna av den Makarska rivieran, en sträcka på kroatiska kusten heter så på grund av sin oförstörda skönhet, lugn ... läs mer

Kastel Gomilica

Kastel Gomilica sv

Hamnar i Kastel Gomilica

Marina Kastela

Land: Kroatien (Södra Adriatiska kusten)

Crobos Yachting flotta av segelbåtar, katamaran charter och motorbåtar ligger i Kroatien i Marina Kastela (i södra Adriatiska havet).


Yacht Charter Kastela (Split) .... Kontakta oss


Marina Kastela i Split-området ligger i den centrala delen av den kroatiska kusten i Kastela, mellan Trogir och Split, i den vackra Kastela viken, bara 20 min bilresa från både Split centrum och Trogir. Den totala boende kapaciteten är 420 i vatten och 200 på land. Detta är en av de nyaste småbåtshamnar i Kroatien på Adriatiska havet. Marina Kastela är ansluten med alla europeiska länder järnväg, färja och buss terminaler, även ansluten över hela världen med internationella Split flygplats ligger bara 6 km bort.
Tjänster som du kan förvänta dig när du besöker Segling marinan i Kastela: läs mer

Yacht charter Croatia

Bavaria 44 på marina ACI Marina Trogir i Trogir.

Bavaria 44
Stugor/Sängar : 4/10
Finns på : ACI Marina Trogir
Från 1.500.00 €/vecka

Salona 38 Performance Cruiser på marina Marina Kastela i Kastel Gomilica.

Salona 38 Performance Cruiser
Stugor/Sängar : 3/8
Finns på : Marina Kastela
Från 1.544.00 €/vecka

Cranchi Z 35 på marina ACI Marina Split i Split.

Cranchi Z 35
Stugor/Sängar : 2/6
Finns på : ACI Marina Split
Från 3.960.00 €/vecka

Sessa C35 på marina Marina YC Seget i Trogir.

Sessa C35
Stugor/Sängar : 2/6
Finns på : Marina YC Seget
Från 1.920.00 €/vecka

Beneteau Lagoon 410 S2 på marina Marina YC Seget i Trogir.

Beneteau Lagoon 410 S2
Stugor/Sängar : 6/12
Finns på : Marina YC Seget
Från 1.840.00 €/vecka

Beneteau Lagoon 450 på marina ACI Marina Split i Split.

Beneteau Lagoon 450
Stugor/Sängar : 6/12
Finns på : ACI Marina Split
Från 1.800.00 €/vecka

Dubrovnik Dubrovnik

Dubrovnik (CROATIA) WELCOME ! sv

Läs mer

Stäng.
Stäng.