Postanite Crobos  fan na Facebooku

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Yacht charter u Split regija

Split Croatia

Split hr

Trogir

Trogir hr

Marine u Trogir

ACI Marina Trogir

Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

 

Crobos Yachting flota za najam je flota jedrilica, katamarana i motornih brodova smještena u Hrvatskoj, u ACI Marini Trogir (na jugu Jadranskog mora).

Yacht Charter Trogir .... kontaktirajte nas

Grad Trogir smješten je na otočiću između kopna i otoka Čiova. U kanalu sjeverno od grada dubina mora je samo 2 m. Preko tog kanala grad Trogir je povezan  kopnom zidanim mostom, dok je s otoka Čiova, gdje se ACI marina Trogir nalazi, povezan pomičnim mostom. Trogir je grad-muzej u pravom smislu te riječi. Ljubitelji kulturno-povijesnih spomenika, umjetničkih djela, izvornih zdanja i lijepih ulica imaju mogućnost u Trogiru će upoznati raskošnu i slojevitu baštinu, od romaničkih dvorišta do suvremeno opremljenih interijera.

ACI marina Trogir nalazi se između trogirskog mosta i rta Čubrijan, a nasuprot gradu Trogiru, na sjevernoj strani ... više...

Marina YC Seget

Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

 

Crobos Yachting flota za najam je flota jedrilica, katamarana i motornih brodova smještena u Hrvatskoj, u ACI Marini Seget (Trogir) (na jugu Jadranskog mora).

Yacht Charter Trogir .... kontaktirajte nas

Marina YC Seget (Trogir) u Segetu Donjem je najmodernija  hrvatska marina.

Marina se nalazi u neposrednoj blizini grada Trogira, središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, na području između Rogoznice /Šibenika i grada Splita.

Seget Donji  nudi brojne aktivnosti, restorane, kafiće i trgovine, što ga čini  privlačnim turističkim mjestom. Zračna luka Split je udaljena 5 minuta vožnje automobilom, a do najbliže autoceste je samo 25 km.

Marina YC Seget / Trogir  ima 100 vezova na moru i 100 vezova na kopnu. Sa priključcima struje i vode, sanitarije (također dostupne i za invalide), restoran s terasom, trgovinu, banko ... više...

Split

Split hr

Marine u Split

ACI Marina Split

Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

 

Crobos Yachting flota za najam jedrilica, katamarana i motornih jahti nalazi se u Hrvatskoj, u ACI Marini Split (u Južnoj Jadranskom moru)

Yacht Charter Split .... kontaktirajte nas

Split je također jedan od najvećih, najstarijih i najprestižnijih gradova u ovom dijelu Jadrana u Dalmaciji i drugi po veličini grad u Hrvatskoj.
Split je vrlo lijep grad i fascinira posjetitelje s tihim otkucajima povijesti, živim duhom mladosti i njegov posebni mediteranski, ali ipak sasvim hrvatski šarm.

Zbog svog položaja, blizine srednjodalmatinskim otocima, zbog blizine međunarodnog aerodroma i trajektne luke i izuzetno bogatom yacht charter ponudom najma, Split je najveći i najbolji nautički centar srednje Dalmacije. Marina se nalazi 10-ak minuta-hoda od centra grada Splita.

ACI marina Split smještena je sjeverno od poluotoka Sustipan u jugozapa ... više...

Marina Zenta


Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

Crobos Yachting flota jedrilica, katamarana i motornih jahti se nalaze u Hrvatskoj u marini Zenta u Splitu (u Južnoj Jadranskog mora).

Yacht Charter Zenta (Split) .... kontaktirajte nas
Marina Zenta se nalazi samo nekoliko minuta hoda od centra grada. Šetnica do centra vodi vas do poznatih restorana, kafića i lijepih gradskih plaža. Neki od tih restorana može biti savršen izbor za vaš ručak, za degustaciju tipične, zdrave i ukusne mediteranske hrane.
Tenisko igralište se nalazi udaljeno samo 100 m od naših brodova u marini.
Ova cijela zona je puna sportskih sadržaja kao što su bazen, teniski klub, jedriličarski klub, supermarket Tommy, parkirno mjesto u marini, tako da možete uživati u bezbrižnom odmoru.
Maksimalne dubine u marini su 7metara.
Marina je smještena milju istočno od luke Split i ACI marine Split. Postoje redovite auto ... više...

Marina Lav

Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

Crobos Yachting flota jedrilica, katamarana i motornih jahti se nalazi u Hrvatskoj, u Marini Lav u neposrednoj blizini grada Splita (na jugu Jadranskog mora).

Yacht Charter Lav (Split) .... kontaktirajte nas

Marina Lav nalazi se na području Splita, u srcu hrvatske obale.
Marina je sastavni dio najluksuznijeg kompleksa u Dalmaciji, Le Meridien Lav Hotel, a može primiti brodove do 30m duljine.
Izniman zemljopisni položaj, s blagom klimom smještena je sigurna marina sa 75 vezova.
Grad Split je udaljen samo 5 km od Marine Lav, kao i međunarodna zračne luka Split (20 km).

Usluge koje možete očekivati kada posjetite Yacht Charter Marina Lav (Split):
Recepciju, usluge mornara, ronilačke usluge, stalni videonadzor, praonice rublja, dostava i prijevoz s električnim vozilom, napajanje na struju, parkirno mjesto u garaži, WLAN veza.

Za rezervacije nekih od naših brodov ... više...

Marina Spinut

Naša charter baza u Marini Spinut
Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

Crobos Yachting flota jedrilica, katamarana i motornih jahti se nalazi u Hrvatskoj, u Marini Spinut u Splitu (južno Jadransko more).

Yacht Charter Spinut (Split) .... kontaktirajte nas

Marina Spinut se nalazi u predgrađu povijesnog grada Splita, koji je glavno prometno čvorište, s međunarodnom zračnom lukom i dobrim željezničkim vezama, na sjeveru / istoku Splita u Kaštelanskom zaljevu, na sjeveru sa prekrasnom Marjanskom poluotoku. Treba Vam 15 minuta hoda od marine do starog grada Splita gdje možete posjetiti palaču rimskog cara Dioklecijana izgrađena 299 godine. Međunarodna zračna luka Split od grada je udaljena samo 20 km. U marini postoje dva restorana, jedan caffe bar, trgovina nautičke opreme, razne usluge za brodove, škole za jedrenje, parking, lijepa šljunčana plaža. Cijelo područje marine Spinut nadzire se 24 sata. Pos ... više...

Makarska

Makarska hr

Marine u Makarska

Marina Baska Voda

Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

Crobos Yachting flota jedrilica, katamarana charter i motornih jahti se nalaze u Hrvatskoj u Marini Baškoj Vodi (južno Jadransko more).
Yacht Charter Baška Voda .... kontaktirajte nas


Baška Voda je turističko odredište u srednjoj Dalmaciji, oko 45 km južno od Splita ili oko 160 km sjeverno od Dubrovnika, smješteno na području Makarske.
Marina Baška Voda u Hrvatskoj nalazi se u samom središtu istoimenog mjesta, gosti mogu lako doći u brojne obližnje restorane i barove, u kupovinu u obližnjim supermarketima, kupati se i sunčati na mnogim modernim plažama Makarske rivijere.


U stvari, Marina se nalazi u ono što se smatra jednim od najvažnijim i atraktivnim dijelom Makarske rivijere, duž hrvatske obale nazvane tako zbog svoje netaknute ljepote, s mirnim i čistim morem, sa malim ribarskim zaseokom te ga pretvorilo u mirno turističko ... više...

Kastel Gomilica

Kastel Gomilica hr

Marine u Kastel Gomilica

Marina Kastela

Država: Hrvatska (Južna jadranska obala)

Crobos Yachting flota jedrilica, katamarana i motornih jahti za najam nalazi se u Hrvatskoj, u Marini Kaštela (na jugu Jadranskog mora).
Yacht Charter Kaštela (Split) .... kontaktirajte nas
Marina Kaštela u splitskom području se nalazi u središnjem dijelu hrvatske obale u Kaštelima, između Trogira i Splita, u prekrasnom kaštelanskom zaljevu, samo 20min vožnje od oba centra grada Splita i Trogira. Ukupni smještajni kapacitet je 420 u vodi i 200 na kopnu. To je jedna od novijih marina u Hrvatskoj na Jadranskom moru. Marina Kaštela je povezana sa svim europskim zemljama željeznicom, brododom ili autobosom, također je povezana diljem svijeta avionom - do Zračne luke Split je samo 6 km.
Usluge koje možete očekivati kada posjetite Yacht Charter marinu u Kaštelima: Recepcija, 420 vezova s priključcima za struju i vodu, restoran (otvoren do 24:00 h), Caf ... više...

Yacht charter Croatia

Bavaria 41 Cruiser u marini Marina YC Seget u Trogir.

Bavaria 41 Cruiser
Kabine/Lezajevi : 3/8
Dostupno u : Marina YC Seget
Od 960.00 €/tjedan

Jeanneau Sun Odyssey 54 DS u marini Marina Kastela u Kastel Gomilica.

Jeanneau Sun Odyssey 54 DS
Kabine/Lezajevi : 5/12
Dostupno u : Marina Kastela
Od 1.752.00 €/tjedan

Jeanneau Prestige 46 u marini Marina YC Seget u Trogir.

Jeanneau Prestige 46
Kabine/Lezajevi : 4/9
Dostupno u : Marina YC Seget
Od 4.880.00 €/tjedan

Jeanneau Prestige 440 u marini ACI Marina Split u Split.

Jeanneau Prestige 440
Kabine/Lezajevi : 3/6
Dostupno u : ACI Marina Split
Od 4.910.00 €/tjedan

Beneteau Lagoon 42 u marini ACI Marina Trogir u Trogir.

Beneteau Lagoon 42
Kabine/Lezajevi : 6/12
Dostupno u : ACI Marina Trogir
Od 1.720.00 €/tjedan

Beneteau Lagoon 400 u marini ACI Marina Split u Split.

Beneteau Lagoon 400
Kabine/Lezajevi : 6/12
Dostupno u : ACI Marina Split
Od 2.890.00 €/tjedan

Zatvorite.
Zatvorite.