Bli Crobos fan på Facebook

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Segling i Kroatien

Charterdestinationer i Kroatien. I vår charterflotta i Kroatien, kan vi erbjuda dig uthyrning av segelbåtar, uthyrning av katamaraner, motorbåtar och charter av lyx båtar med en profesional besättning. Vi erbjuder dig professionell rådgivning och och organisering av din nautiska semester och båtcharter i Kroatien längs den adriatiska kusten i Dalmatien, Istrien och Kvarner, i följande städer: Dubrovnik, Zadar, Sibenik, Split eller Trogir och Pula. Du kan hyra en båt utan besättning som hyr, men du kan också också hyra våra bemannade båtar från Dubrovnik, Split, Zadar eller Sibenik, Pula eller något annat småbåtshamnen och besöka många vackra kroatiska öarna. Vi kan också hjälpa dig att organisera din ankomst från flygplatsen till destinationen, till yacht.WELCOME!

Segelbåtar i Kroatien.

Kroatien Segelbåt Charter
Våra segelbåtar kan hyras i Kroatien med vår skeppare, men också som ett bareboat (utan vår skeppare). Hitta din segelbåt i flottan av Crobos Yachting är vår segelbåtar flotta beläget i vackra Kroatien i flera marinor längs den adriatiska kusten. Segelbåt charter.

Läs mer...
Motor yachts i Kroatien.

Stadgan för motorbåt
Upptäck Adriatiska havet med en av våra Motorbåtar i Kroatien. I vår motoryacht charterflotta vi har båtar för varje gäst, för varje smak och budget, så vi har färre båtar med flybridge hardtop eller också om du föredrar att hyra en öppen båt, men också den stora och bekväma lyx besättning Yachts som kan skräddarsys efter dina behov.

Läs mer...
Katamaranen i Kroatien.

Katamaraner för segling i Kroatien
Upptäck Adriatiska havet med en av våra Motorbåtar i Kroatien. I vår motoryacht charterflotta vi har båtar för varje gäst, för varje smak och budget, så vi har färre båtar med flybridge hardtop eller också om du föredrar att hyra en öppen båt, men också den stora och bekväma lyx besättning Yachts som kan skräddarsys efter dina behov.

Läs mer...

Båtuthyrning är möjligt från lördag till lördag, för en eller flera veckor. Det finns även andra möjligheter, men med tidigare arrangemang med vår personal för reservationer. Priserna sätts för att visa den veckovisa hyran.
Priser som erbjuds är inte slutgiltiga, eftersom vi ofta har en rabatt genom bokning i sista minuten, rabatt för tidig bokning, och ger också en speciell rabatt för bokning fler veckor, även våra trogna gäster få särskilda rabatter etc, vänligen kontakta oss eller se själv båt prislista som intresserar dig, klicka här.

Vänligen se våra charterbåtar i specialerbjudande med rabatter i Kroatien, klicka här:
För mer information om priset på en viss båt och charter perioden hänvisas till vår prislista och kontakta oss, förväntar vi din kontakt och vi är till ditt förfogande!
Våra rabatt väntar på din kontakt.
Markerad, bästa erbjudanden!!

"Crobos Yachting" charterflotta av katamaraner, segelbåtar och motor motorbåtar ligger i Kroatien i regionen SPLIT, DUBROVNIK, SIBENIK, ZADAR och PULA området.

Split Yacht Charter

Split Yacht Charter: Om du vill hyra en charterbåt i Split, vår flotta är till ditt förfogande vid ACI marinan i Split, Marina Kastela och ACI Marina Trogir.

Dubrovnik Yacht Charter

Dubrovnik Yacht Charter: Också en del av vår charterflotta ligger i ACI Marina Dubrovnik.

Sibenik Yacht Charter

Sibenik Yacht Charter: Våra båtar kan bokas även i Sibenik region i marina Mandalina, på Murter och vid småbåtshamnen Frapa i Rogoznica.

Zadar Yacht Charter

Zadar Yacht Charter: Våra båtar i Zadar regionen i vår charterflotta kan hyras från marinan Tankerkomerc i Zadar, marina Dalmatien i Sukosan och från marinan Kornati i Biograd.

Pula Yacht Charter

Pula Yacht Charter: I regionen Pula vår charterflotta kan hyras i ACI marinan Pula, marina Veruda, ACI marina Rovinj eller i Mali Losinj.

Vårt team av experter för nautisk turism kan du kontakta via vår bokning form av e-post eller per telefon eller så kan du besöka oss på någon av våra charter baser i Kroatien. För all information som du kan behöver, bokning detaljer, tidig bokning eller sista rabatter minuten, prislista eller någon annan information, tveka inte att kontakta oss och ge oss ditt självförtroende och vi kommer att leva upp dina drömmar!
Kontakta oss nu och låt oss veta dina önskemål och behov avseende chartra en båt!
Din Crobos Yachting Team!

Läs mer...

1. Enkelt, välj en båt från vår flotta som passar dig.
2. Klicka på länken "kontakt" eller "bokning" och fylla i vårt Kontakt / Bokning Form, vänligen klicka här .....
3. Vänligen skicka oss den ifyllda ansökan via kontakt / bokningsformuläret.
4. När vi mottagit din förfrågan, vi kommer att skicka dig en offert på våra båtar att hyra baserad på din fråga.

Läs mer...

Crobos Yachting är kroatiska yacht charter bolag specialiserat för segling vid Adriatiska havet (Dalmatien, Istrien, Kvarner) i Kroatien. Med vårt charter team av erfarna experter inom nautisk turism, Vi kan erbjuda dig en trevlig nautisk semester i Kroatien. I vår charterflotta i Kroatien kan vi erbjuda uthyrning segelbåtar, charter katamaraner och motorbåtar. Vi erbjuder dig en professionell rådgivning och organisation av din nautiska semester och befraktning båtar i Kroatien, kryssningar längs en ​​dalmatiska kusten, i Dubrovnik, Zadar, Sibenik och Split-området. Du kan hyra en båt från Dubrovnik, Zadar, Sibenik och Split eller Pula och segla till många vackra kroatiska öarna. För ytterligare information som du kan behöva, detaljer bokning, tidig bokning rabatt, sista minuten rabatter, prislista eller något annat, tveka inte att kontakta oss och ge oss Ditt självförtroende och vi kommer inte göra dig besviken!

Läs mer...
Stäng.
Stäng.