Bli Crobos fan på Facebook

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Yacht Charter i Kroatia

Charter i Kroatia. I vår charter flåte i Kroatia, kan vi tilby deg utleie av seilbåter, utleie av katamaraner, motorbåter eller charter av luksus båter med en profesjonell mannskap. Vi tilbyr deg profesjonell rådgivning og og organisering av din nautisk ferie og yacht charter i Kroatia langs Adriaterhavskysten i Dalmatia, Istria eller Kvarner, i følgende byer: Dubrovnik, Zadar, Sibenik, Split eller Trogir og Pula. Du kan leie en yacht uten mannskap som bareboat, men du kan også også leie våre mannskap yachter fra Dubrovnik, Split, Zadar eller Sibenik, Pula eller annen marina og besøke mange vakre kroatiske øyene. Vi kan også hjelpe deg med å organisere din ankomst fra flyplassen til målet, til yacht.VELKOMMEN!

Seilbåter i Kroatia.

Kroatia Seiling Charter
Våre seilbåter kan leies i Kroatia med skipper vår, men også som en bareboat (uten skipper våre). Finn din seilbåt i flåten av Crobos Yachting, er vår seilbåter flåten ligger i vakre Kroatia i flere marinaer langs Adriaterhavskysten. Seilbåt charter.

Les mer...
Motor yachter i Kroatia.

Befraktning av motorbåt
Utforsk Adriaterhavet med en av våre Motor yachter i Kroatia. I vår motor yacht charter flåte har vi en yachter for hver gjest, for enhver smak og budsjett, så vi har færre båter med flybridge hardtop eller også hvis du foretrekker å ansette en åpen båt, men også den store og komfortable Luksus Bemannet Yachter som kan skreddersys til dine behov.

Les mer...
Katamaraner i Kroatia.

Katamaraner for seiling i Kroatia
Utforsk Adriaterhavet med en av våre Motor yachter i Kroatia. I vår motor yacht charter flåte har vi en yachter for hver gjest, for enhver smak og budsjett, så vi har færre båter med flybridge hardtop eller også hvis du foretrekker å ansette en åpen båt, men også den store og komfortable Luksus Bemannet Yachter som kan skreddersys til dine behov.

Les mer...

Båtutleie er mulig fra lørdag til lørdag, for én eller flere uker. Det finnes også andre muligheter, men med forhåndsavtale med vårt personale for reservasjoner. Prisene er satt til å vise den ukentlige leieprisen.
Tilbys prisene er ikke endelig fordi vi ofte har en rabatt gjennom bestilling i siste øyeblikk, rabatt for tidlig booking, og også gi en spesiell rabatt for booking flere uker, også våre trofaste gjester får spesielle rabatter, etc., kontakt oss eller se selv båt prisliste som interesserer deg, kan du klikke her.

Vennligst se våre charterbåter i det spesielle tilbudet med rabatter i Kroatia, klikk her:
For ytterligere informasjon om prisen på en bestemt båt og leieperioden, vennligst se vår prisliste og ta kontakt med oss​​, venter vi på kontakten, og vi står til din disposisjon!
Våre rabatter venter på kontakten din.
Uthevet, Topp tilbud!!

"Crobos Yachting" charter flåte av katamaraner, seilbåter og motor motor yachter ligger i Kroatia i regionen SPLIT, DUBROVNIK, SIBENIK, ZADAR og PULA området.

Split Yacht Charter

Split Yacht Charter: Hvis du ønsker å leie en charterbåt i Split, vår flåte står til din disposisjon på ACI marina i Split, marina Kastela og Aci marina Trogir.

Dubrovnik Yacht Charter

Dubrovnik Yacht Charter: Også en del av vår charter flåte ligger i ACI marina Dubrovnik.

Sibenik Yacht Charter

Sibenik Yacht Charter: Våre båter kan bestilles også i Sibenik regionen i marina Mandalina, på Murter og ved marina Frapa i Rogoznica.

Zadar Yacht Charter

Zadar Yacht Charter: Våre båter i Zadar regionen i vår charter flåte kan leies fra marinaen Tankerkomerc i Zadar, marina Dalmatia i Sukosan og fra marinaen Kornati i Biograd.

Pula Yacht Charter

Pula Yacht Charter: I regionen Pula vår charter flåte kan leies på ACI marina Pula, marina Veruda, ACI marina Rovinj eller i Mali Losinj.

Vårt team av eksperter for nautiske turisme du kan kontakte gjennom vår reservasjon form, via e-post eller av telefonen, eller du kan besøke oss på en av våre charter baser i Kroatia. For noen informasjon som du kanskje trenger, bestilling detaljer, tidlig Booking eller siste minutt rabatter, prisliste eller noen annen informasjon, ikke nøl med å kontakte oss og gi oss din tillit, og vi vil leve opp dine drømmer!
Kontakt oss og og la oss få vite dine ønsker og behov om å chartre en båt!
Din Crobos Yachting teamet!

Les mer...

1. Bare, ved å velge en båt fra vår flåte som passer deg.
2. Klikk på linken "kontakt" eller "reservasjoner" og fullføre vår Kontakt / Booking Form, vennligst klikk HER .....
3. Vennligst send oss utfylt søknadsskjema via kontakt / bestillingsskjema.
4. Etter at vi har mottatt din forespørsel, vil vi sende deg et tilbud på vår charter yachter basert på søket ditt.

Les mer...

Crobos Yachting er kroatisk yacht charter selskap spesialisert for seiling på Adriaterhavet (Dalmatia, Istria, Kvarner) i Kroatia. Med vår charter team av erfarne eksperter i nautiske turisme, Vi kan gi deg en fin nautiske ferie i Kroatia. I vår charter flåte i Kroatia tilbyr vi utleie seilbåter, charter katamaraner og motor yachter. Vi tilbyr deg en profesjonell rådgivning og organisering av nautisk ferie og befraktning båter i Kroatia, cruising langs en Dalmatian kysten, i Dubrovnik, Zadar, Sibenik og Split-området. Du kan leie en båt fra Dubrovnik, Zadar, Sibenik og Split eller Pula og seiler til mange vakreste kroatiske øyene. For ytterligere informasjon som du kanskje trenger, booking detaljer, tidlig Booking rabatt, siste minutt rabatter, prisliste eller noe annet, ikke nøl med å kontakte oss og gi oss Din tillit og vi vil ikke skuffe deg!

Les mer...
Lukk.
Lukk.