Bliv Crobos fan på Facebook

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Yacht Charter i Kroatien

Charterdestinationer i Kroatien. I vores charter flåde i Kroatien, kan vi tilbyde dig leje af sejlbåde, udlejning af katamaraner, motorbåde eller charter af luksus lystbåde med en profesional besætning. Vi tilbyder dig professionel konsultation og og organisering af dine nautiske ferie og yacht charter i Kroatien langs Adriaterhavets kyst i Dalmatien, Istrien eller Kvarner, i følgende byer: Dubrovnik, Zadar, Sibenik, Split eller Trogir og Pula. Du kan leje en yacht uden besætning som bareboat, men du kan også også leje vores besætning lystbåde fra Dubrovnik, Split, Zadar eller Sibenik, Pula eller en anden marina og besøge mange smukke kroatiske øer. Vi kan også hjælpe dig med at organisere din ankomst fra lufthavnen til destinationen, til yacht.VELKOMMEN!

Sejlbåde i Kroatien.

Kroatien Sailing Charter
Vores sejlbåde kan lejes i Kroatien med vores skipper, men også som en bareboat (uden vores skipper). Find din sejlbåd i flåden af ​​Crobos Yachting, er vores sejlbåde flåde beliggende i smukke Kroatien i flere lystbådehavne langs Adriaterhavskysten. Sejlbåd charter.

Læs mere...
Motoryachter i Kroatien.

Charter Motor Yachts
Udforsk Adriaterhavet med en af ​​vores Motorbåde i Kroatien. I vores motoryacht charter flåde har vi et yachts til hver gæst, for enhver smag og budget, så vi har færre lystbåde med flybridge hardtop eller også hvis du foretrækker at ansætte en åben båd, men også store og komfortable Luxury Bemandet Yachts som kan skræddersyes til dine behov.

Læs mere...
Katamaraner i Kroatien.

Katamaran i Kroatien
Udforsk Adriaterhavet med en af ​​vores Motorbåde i Kroatien. I vores motoryacht charter flåde har vi et yachts til hver gæst, for enhver smag og budget, så vi har færre lystbåde med flybridge hardtop eller også hvis du foretrækker at ansætte en åben båd, men også store og komfortable Luxury Bemandet Yachts som kan skræddersyes til dine behov.

Læs mere...

Bådudlejning er muligt fra lørdag til lørdag, for en eller flere uger. Der er også andre muligheder, men med forudgående aftale med vores personale for reservationer. Priserne er indstillet til at vise den ugentlige lejeprisen.
Tilbudte priser er ikke endelige, fordi vi ofte har en rabat gennem booking i sidste øjeblik, rabat for tidlig booking, og også give en særlig rabat for booking uger mere, også vores loyale gæster få særlige rabatter mv, bedes du kontakte os eller se for dig selv båd prisliste, der interesserer dig, kan du klikke her.

Se vores charterbåde i det særlige tilbud med rabatter i Kroatien, klik her:
For yderligere information om prisen for en bestemt båd og charter periode, henvises til vores prisliste og kontakt os, forventer vi din kontaktperson, og vi står til din rådighed!
vores rabat venter på din kontaktperson.
Highlighted, Top deals!!

"Crobos Yachting" charter flåde af katamaraner, sejlbåde og motor motor yachter ligger i Kroatien i region SPLIT, Dubrovnik, Sibenik, Zadar og PULA område.

Split Yacht Charter

Split Yacht Charter: Hvis du ønsker at leje en charter båd i Split, vores flåde er til din rådighed på ACI marinaen i Split, marina Kastela og Aci marina Trogir.

Dubrovnik Yacht Charter

Dubrovnik Yacht Charter: Også en del af vores charter flåde er placeret i ACI marina Dubrovnik.

Sibenik Yacht Charter

Sibenik Yacht Charter: Vores både kan bookes også i Sibenik-regionen i marina Mandalina på Murter og marina Frapa i Rogoznica.

Zadar Yacht Charter

Zadar Yacht Charter: Vores både i Zadar region i vores charter flåde kan lejes fra marinaen Tankerkomerc i Zadar, marina Dalmatien i Sukosan og fra marinaen Kornati i Biograd.

Pula Yacht Charter

Pula Yacht Charter: I regionen Pula vores charter flåde kan lejes på ACI marina Pula, marina Veruda, ACI marina Rovinj eller i Mali Losinj.

Vores team af eksperter til nautiske turisme, kan du kontakte via vores reservationsformularen, via e-mail eller via telefon eller du kan besøge os på en af ​​vores Baser i Kroatien. For yderligere oplysninger, som du måske brug for, booking detaljer, tidlig booking eller last minute rabatter, prisliste eller anden information, så tøv ikke med at kontakte os og give os din tillid og vi vil leve op dine drømme!
Kontakt os nu, og og lad os høre dine ønsker og behov vedrørende chartre en båd!
Din Crobos Yachting Team!

Læs mere...

1. Simply, vælge en båd fra vores flåde, der passer dig.
2. Klik på linket "kontakt" eller "booking" og udfyld vores kontakt / reservationsskema, klik her .....
3. Send os det udfyldte ansøgning via kontakt / booking formular.
4. Når vi har modtaget din forespørgsel, vil vi sende dig et tilbud på vores charter yachts baseret på din forespørgsel.

Læs mere...

Crobos Yachting er kroatiske yacht charter selskab specialiseret til sejlads og sejlsport på Adriaterhavet (Dalmatien, Istrien, Kvarner) i Kroatien. Med vores charter team af erfarne eksperter i nautisk turisme, Vi kan tilbyde dig en dejlig nautiske ferie i Kroatien. I vores charter flåde i Kroatien tilbyder vi udlejning sejlbåde, charter katamaraner og motorbåde. Vi tilbyder dig en professionel rådgivning og organisation af din nautiske ferie og befragtning både i Kroatien, krydstogter langs en ​​dalmatiske kyst, i Dubrovnik, Zadar Sibenik og Split. Du kan leje en båd fra Dubrovnik, Zadar, Sibenik og Split eller Pula og sejle til mange smukke kroatiske øer. For yderligere informationer, som du måske har brug for, booking detaljer, tidlig booking rabat, sidste minut rabatter, prisliste eller noget andet, så tøv ikke med at kontakte os og give os Din selvtillid, og vi vil ikke skuffe dig!

Læs mere...
Lukke.
Lukke.